Despre companie

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim servicii imobiliare de inalta calitate, conectand visele clientilor nostri cu realitatea. Ne straduim sa simplificam procesul de tranzactionare, garantand transparenta, integritatea si profesionalismul in fiecare pas pe care il facem impreuna cu clientii nostri.

Valori

  • Integritate: Promovam onestitatea si transparenta in toate tranzactiile noastre, tratand fiecare client cu respect si sinceritate.
  • Profesionalism: Angajam numai cei mai buni specialisti pentru a oferi solutii imobiliare superioare si suport constant.
  • Orientare catre client: Prioritatea noastra este satisfactia si succesul clientilor nostri.

Viziune

Visiunea noastra este sa devenim lideri in domeniul imobiliar din regiune, construind relatii de durata bazate pe incredere si respect reciproc. Vrem sa cream o comunitate in care fiecare membru se simte apreciat si inteles, iar prin inovatii constante sa oferim cele mai eficiente si adaptate solutii pentru fiecare nevoie imobiliara.

Resurse

Suntem mandri sa dispunem de o echipa dedicata de profesionisti cu experienta, o baza de date vasta si actualizata cu proprietati si un portofoliu diversificat de servicii adaptate oricarui buget si nevoi. De asemenea, investim constant in formarea si dezvoltarea echipei noastre, in tehnologie de ultima ora si in colaborari strategice, pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii de pe piata.

Cum te putem ajuta

Suntem mult mai mult decat o simpla agentie imobiliara. Ne mandrim cu abilitatea noastra de a oferi solutii personalizate pentru fiecare client si pentru fiecare situatie unica. Iata cum te putem ajuta:

Consiliere imobiliara

Cu o experienta vasta in domeniu, echipa noastra te poate ghida in luarea celor mai potrivite decizii, fie ca doresti sa cumperi, sa vinzi sau sa inchiriezi o proprietate.

evaluating 2

Estimari si evaluari

Asiguram servicii de evaluare a proprietatilor pentru a te ajuta sa intelegi valoarea reala de piata a acestora, oferind astfel o baza solida pentru negocieri.

Managementul proprietatilor

Daca detii proprietati pe care doresti sa le inchiriezi, ne ocupam de toate aspectele gestionarii lor, de la gasirea chiriasilor potriviti pana la rezolvarea problemelor ce pot aparea pe parcurs.

Marketing si promovare

Ne asiguram ca proprietatea ta primeste vizibilitatea pe care o merita, folosind tehnici avansate de marketing si o retea extinsa de colaboratori si parteneri.

Echipa

Calogero Campisi

- CHAIRMAN -

Un pionier in domeniul imobiliar, Calogero aduce in echipa o combinatie de pasiune, experienta si viziune. Cu peste trei decenii de experienta, el a fost forta motrice in spatele succesului “Campisi imobiliara”, asigurand ca firma se mentine la standardele cele mai inalte.

Antonio Campisi

- CEO -

Continuand mostenirea familiei, Antonio a combinat inovatia cu traditia. Cu o viziune clara asupra directiei de dezvoltare a firmei, el a modernizat operatiunile si a extins reteaua de parteneri, pozitionand "Campisi imobiliara" ca lider in piata.

Giusy Quercio

- CHIEF FINANCE OFFICER -

Cu o abordare meticuloasa si un simt acut pentru detalii, Giusy supervizeaza toate aspectele financiare ale companiei, asigurandu-se ca operatiunile sunt eficiente si conform normelor.

Amalia Paraschiv

- EXECUTIVE & PERSONAL ASSISTANT -

Amalia este adezivul care tine totul impreuna. Cu abilitati organizatorice excelente si o dedicare remarcabila, ea se asigura ca toate operatiunile zilnice ale echipei decurg fara probleme.

Rodica Tolea

- ACCOUNTING & FINANCE -

Rodica aduce o expertiza vasta in contabilitate, fiind responsabila de managementul financiar al companiei. Prin analize precise si atentie la detalii, contribuie la sanatatea financiara a "Campisi imobiliara".

Gabriel Oprea

- CHIEF SALES OFFICER -

Gabriel combina carisma cu cunostintele de piata pentru a conduce echipa de vanzari. Sub conducerea sa, departamentul a inregistrat performante remarcabile, consolidand relatiile cu clientii si partenerii.

Eugen Stepovenco

- REAL ESTATE CONSULTANT -

Orientat catre client, Eugen este mereu in cautare de solutii optime pentru nevoile acestora. Cu o abordare empatica si o cunoastere aprofundata a pietei, el este un consultant de incredere.

Erna Stancu

- REAL ESTATE CONSULATANT -

Cu o pasiune evidenta pentru design si arhitectura, Erna aduce un plus de valoare clientilor, gasind mereu proprietati care sa corespunda viziunii lor.

Razvan Bocse

- REAL ESTATE CONSULATANT -

Dinamic si dedicat, Razvan aduce energie si entuziasm in fiecare tranzactie. Abilitatea sa de a asculta si a intelege nevoile clientilor il face un consultant de top.

Ana-Maria Paraschiv

- REAL ESTATE CONSULATANT -

Ana-Maria imbina cunostintele tehnice cu un simt estetic dezvoltat, oferind clientilor cele mai bune recomandari bazate pe nevoile si dorintele lor.

Andrei Miron

- WEB & GRAPHIC DESIGNER -

Mintea creativa din spatele identitatii vizuale a "Campisi imobiliara", Andrei continua sa inoveze, asigurandu-se ca brandul ramane proaspat si relevant in era digitala.

Paolo Starvaggi

- LEGAL DEPARTMENT MANAGER -

Cu o cariera juridica impresionanta, Paolo conduce echipa juridica, asigurandu-se ca toate tranzactiile sunt efectuate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Tiziana Laurettini

- LEGAL DEPARTMENT -

Tiziana aduce o combinatie de expertiza juridica si pasiune pentru domeniul imobiliar, oferind sprijin si consultanta de calitate superioara clientilor.

George Radoiu

- LEGAL DEPARTMENT -

Meticulos si atent, George se asigura ca fiecare aspect juridic este gestionat cu maxima atentie, garantand protectia si siguranta clientilor.

Galerie foto

Întrebări frecvente

Avem o gamă variată de proprietăți, de la apartamente și case, la terenuri și spații comerciale. Indiferent de nevoile dvs., suntem siguri că vom găsi ceva potrivit pentru dvs.

Da, oferim consultanță imobiliară pentru a ajuta clienții să ia cea mai bună decizie în funcție de nevoile și bugetul lor.

Integritatea este una dintre valorile noastre fundamentale. Ne angajăm să oferim transparență în toate tranzacțiile și să tratăm fiecare client cu onestitate și respect.

Echipa noastră de specialiști efectuează evaluări constante ale pieței pentru a se asigura că prețurile reflectă corect valoarea reală a proprietăților.

Oferim atât servicii de închiriere, cât și de vânzare. Indiferent dacă doriți să închiriați sau să cumpărați o proprietate, suntem aici pentru a vă ajuta.

Da, avem specialiști certificați care pot evalua valoarea corectă a unei proprietăți, bazându-se pe criterii obiective și analiza pieței.

Desigur! Suntem aici pentru a vă asista în procesul de vânzare, oferindu-vă suport, consultanță și promovarea adecvată a proprietății dvs.

Comisioanele variază în funcție de tipul tranzacției și serviciilor solicitate. Vă recomandăm să luați legătura cu unul dintre agenții noștri pentru detalii specifice.

Compare Listings