Your search results

Calendarul evenimentelor TNI pentru 2023 și 2024.

Posted by wp_1548692 on martie 4, 2016
0

București, 28 martie 2023 – Organizatorii Târgului Național Imobiliar (TNI) au anunțat astăzi calendarul evenimentelor pentru anii 2023 și 2024. TNI, care este cel mai important eveniment de pe piața imobiliară din România, va avea loc în acest moment. an între 19-21 mai și 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului. În 2024, edițiile TNI se vor desfășura în perioada 24-26 mai și 20-22 septembrie.

Târgul Național Imobiliar este de 19 ani evenimentul de referință al pieței imobiliare din România, reunind cele mai importante companii din domeniu din țară. Acest eveniment este o oportunitate importantă pentru dezvoltatori, agenți imobiliari, bănci și instituții financiare de a se întâlni și discuta cu potențiali clienți și parteneri de afaceri.

Expozanții TNI beneficiază de o serie de avantaje, printre care posibilitatea de a-și prezenta produsele și serviciile într-un mediu profesionist și bine organizat, de a-și crește vizibilitatea și reputația în rândul publicului țintă și de a-și consolida relația cu clienții existenți și potențiali. În plus, TNI oferă posibilitatea de a obține informații valoroase despre tendințele pieței și nevoile clienților.

Seriozitatea și continuitatea activităților de marketing prin participarea la Târgul Național Imobiliar reprezintă și un alt avantaj important pentru expozanți. Prezența la TNI oferă oportunitatea de a-și consolida imaginea de marcă și de a-și demonstra angajamentul față de piața imobiliară din România.

Organizatorii TNI se așteaptă la un nivel ridicat de participare atât din partea expozanților, cât și a vizitatorilor.

Edițiile TNI 2023 și TNI 2024 sunt evenimente așteptate cu nerăbdare de întreaga piață imobiliară din România și reprezintă o oportunitate unică pentru companiile care activează în acest domeniu de a-și prezenta produsele și de a-și consolida relațiile cu clienții și partenerii de afaceri.

Participarea la TNI ca expozant reprezintă o investiție în branding și marketing pentru orice companie care operează pe segmentul imobiliar!

Compare Listings