Overview

  • 6 Rooms
  • 4 Bathrooms
  • 240 m2
  • 500 m2

Vanzare Vila Pipera

1,080,000 EUR

Description

Va prezentăm o vilă superbă, individuală și impresionantă, situată într-o zonă de excepție.

Această proprietate reprezintă o oază de frumusețe și confort, oferind un stil de viață modern pentru cei care caută ceva cu adevărat special. Arhitectura și modernismul spațiilor se îmbină perfect cu locația, creând un ambient unic.

Piscina exterioară transformă fiecare zi într-o experiență de vacanță în confortul propriei locuințe. Vila este disponibilă în stadiul actual, semifinisată, iar pentru vizionare și detalii despre stadiul construcției, nu ezitați să ne contactați.

Construcția este dispusă pe P+1, iar compartimentarea este astfel realizată:

Parter: hol, living generos cu zonă de dining și acces către terasă, bucătărie închisă, baie, cameră tehnică, birou și terasă de 20.85 mp.
Etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie și dressing, 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, zonă de spălătorie, terasă 1 cu o suprafață de 25.55 mp, terasă 2 cu suprafață de 12 mp.
Materialele de construcție sunt de cea mai bună calitate, asigurând siguranță și durabilitate. Vila beneficiază de fațadă ventilată și ventiloconvertoare pentru un confort sporit și un consum redus de energie.

Suntem la dispoziție în orice moment cu informații și fotografii care să reflecte stadiul actual al construcției.

City:
Area:
State/County:
Country: Afganistan
Open In Google Maps
Property Id : 26966
Price: 1,080,000 EUR
Property Size: 240 m2
Property Lot Size: 500 m2
Rooms: 6
Bathrooms: 4
Garages: Indisponibil
Garage Size: Indisponibil

Compare Listings

Campisi Imobiliara