Overview

  • 3 Rooms
  • 2 Bathrooms
  • 80 m2

Apartament 3 camere Dorobanti

314,999 EUR

Description

Avem plăcerea de a vă prezenta un apartament excepțional, situat în inima zonei Dorobanți, una dintre cele mai prestigioase și căutate locații din București.

Caracteristici principale:

– 3 camere spațioase, cu un design modern și finisaje de lux. Fiecare detaliu a fost ales cu grijă, creând un ambient rafinat și primitor.
– Mobilat complet, cu mobilier de cea mai înaltă calitate, oferind un aspect elegant și funcțional. De la piesele statement până la cele mai fine textile, totul reflectă rafinament și bun gust.
– Ultrafinisat: Designul interior se remarcă prin finisaje premium, materiale de inalta calitate și atenție la detaliile estetice și funcționale.
Pardoseala din lemn masiv si bucătăria complet echipată sunt doar câteva dintre punctele sale de atracție.
Loc de parcare în garaj: Nu va trebui să vă faceți griji în privința securității sau disponibilității unui loc de parcare, apartamentul dispunând de unul în garajul imobilului.
Curte comună: Beneficiază de o curte generoasă, un spațiu liniștit și verde, perfect pentru relaxare sau pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.
Zonă premium: Situat în Dorobanți, acest apartament se bucură de proximitatea celor mai importante puncte de interes: restaurante premium, cafenele, magazine de lux, școli și parcuri.
Pentru cei care își doresc un stil de viață exclusivist, acest apartament este o alegere perfectă.
Vă invităm să descoperiți frumusețea și eleganța sa, programând o vizionare.

Property Id : 23968
Price: 314,999 EUR
Property Size: 80 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 2

Compare Listings

Ana-Maria Paraschiv