Overview

  • 2 Rooms
  • 1 Bathrooms
  • 57 m2

Apartament 2 camere Stefan cel Mare

520 EUR

Description

Invităm pe cei interesați să descopere un apartament cu 2 camere, luminos și primitor, ce emană căldură și confort.
Situat într-o zonă centrală, pe Șoseaua Ștefan cel Mare, acest apartament vă oferă acces facil atât către metroul Obor (la 9 minute distanță), cât și către metroul Ștefan cel Mare (13 minute).

Interiorul este spațios, cu o suprafață utilă de 57 m2 și este complet mobilat într-un stil care combină clasicul cu modernul. Acest apartament are finisaje de inalta calitate și este echipat cu toate aparatele necesare unui trai confortabil: aer condiționat, mașină de spălat, cuptor cu microunde, televizor, aspirator și alte aparate electrocasnice.

Beneficiind de o localizare excelentă, viitorii locatari se vor bucura de proximitatea față de Spitalul Colentina, Institutul Național de Boli Infecțioase și Circul Metropolitan. Pentru momente de relaxare sau plimbări în aer liber, Parcul Circului este la doar câțiva pași distanță. Familii cu copii vor aprecia prezența grădinițelor și creșelor din vecinătate, iar diversele mijloace de transport în comun facilitează deplasările în orice colț al orașului.

Dacă sunteți în căutarea unui cămin într-o zonă centrală, care să ofere atât confortul modern, cât și avantajele unui cartier bine pus la punct, acest apartament este alegerea ideală.
Va așteptăm să îl vizionați!

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 22064
Price: 520 EUR
Property Size: 57 m2
Rooms: 2
Bathrooms: 1

Compare Listings

Ana-Maria Paraschiv