Overview

  • 2 Rooms
  • 2 Bathrooms
  • 58 m2

Apartament 2 camere Baneasa

800 EUR

Description

Suntem încântați să vă oferim spre închiriere un apartament superb cu 2 camere, amplasat în prestigiosul cartier Iancu Nicolae. Finisajele premium și designul modern îl fac alegerea perfectă pentru cei care caută un spațiu plin de rafinament.

🛏️🚿 Proprietatea de 58 mp utili dispune de 1 dormitor, 2 băi, un dressing separat generos și o zonă de living open-space cu o bucătărie complet echipată. Delectați-vă cu o cafea de dimineață sau relaxați-vă după o zi lungă pe terasa de 9 mp, savurând priveliștea liberă spre Băneasa Shopping City și pădurea Băneasa.

🌳🏬 Locația excelentă într-o zonă liniștită și plină de verdeață, oferă acces imediat la Pădurea Băneasa, Grădina Zoologică, Jolie Ville, Cambridge School of Bucharest, British School și Baneasa Shopping City.

🍽️🏋️ Zona abundă în restaurante, cafenele, locuri de joacă, școli și grădinițe private, și cluburi sportive renumite precum Stejarii, World Class Academy și Atlantis – perfect pentru cei care apreciază sportul și activitățile în aer liber.

🚗 Prețul chiriei include și un loc de parcare suprateran. Ideal pentru o persoană sau un cuplu în căutarea unui apartament într-o zonă frumoasă și liniștită a orașului.

✨ Vă așteptăm cu drag să descoperim împreună acest apartament care oferă o experiență de locuit unică! Contactați-ne telefonic sau pe whatsapp pentru a programa o vizionare.

Energy Class: A
A+
Energy class A
A
B
C
D
E
F
G
H
City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 22948
Price: 800 EUR
Property Size: 58 m2
Rooms: 2
Bathrooms: 2

Compare Listings

Ana-Maria Paraschiv